VACANCES EN FAMÍLIA

MOMENTS PER A GAUDIR AMB ELS NENS

Us presentem 3 propostes per fer en família

Un dia per tastar el Delta

Si només disposeu d’un dia per gaudir del nostre territori, us fem unes recomanacions perquè aprofiteu al màxim la vostra estada.

Per començar us recomanem visitar-nos a l’Oficina de Turisme, on us informarem de tot i podreu endur-vos material de suport (mapes, fulletons), a més és el millor punt de partida per a recòrrer i descobrir Amposta i el delta de l’Ebre.

Un dels punts de entrada al Parc Natural més interessant és La Casa de Fusta a la llacuna de l’Encanyissada, per després seguir pel Poble Nou del Delta en direcció al Trabucador, i de tornada passarem per l’Eucaliptus en direcció Sant Jaume d’Enveja.

A la tarda us recomanem fer alguna activitat en família com, per exemple, un creuer turístic pel riu Ebre, amb sortida des de Deltebre o Riumar, que navega per l’últim tram del riu per acabar sortint a la desembocadura i mostrar-mos de ben a prop les meravelles de l’Illa de Buda.

Tres dies per assaborir el riu i la mar

Si disposeu de un cap de setmana llarg, ampliem les nostres propostes. Per descomptat, podeu començar per visitar-nos a l’Oficina de Turisme, on us informarem de totes les possibilitats de gaudir d’un entorn tan privilegiat com el Delta de l’Ebre i podreu endur-vos material de suport.

Podeu dedicar el primer dia a fer un primer tast del Delta com hem explicat a l’apartat anterior. A més us recomanem que feu un dia d’activitats en família amb qualsevol de les empreses d’activitats turístiques: Món Natura, Deltaventur o El Mas de la Cuixota, que us oferiran tallers i activitats tan diferents com baixar en caiac pel riu Ebre, perxar amb la barca o pescar amb mètodes tradicionals i centenaris.

També us proposem que visiteu les muscleres de la Badia dels Alfacs i de la Badia del Fangar. Hi ha diverses empreses que ofereixen servei de visita guiada amb degustació del marisc típic i, si ho desitgeu, us podeu quedar a dinar: serà una experiència que no oblidareu!

Una setmana per endinsar-se a les Terres de l’Ebre

Si heu decidit restar per la zona al voltant d’una setmana, sou molt afortunats! Podreu gaudir del Delta de l’Ebre, del Parc Natural dels Ports  i de la resta de municipis que envolten aquests espais naturals protegits. Per començar podeu visitar-nos a l‘Oficina de Turisme, on us informarem de tot abans d’emprendre l’aventura.

A les anteriors propostes us afegim algunes de molt interessants al voltant de 20 a 30 km d’Amposta i el Delta.

Podeu practicar l’equitació i passejar a cavall al centre hípic Carlos Cid o a l’hípica i criader Frisones de la Cruz.

Podeu visitar Temps de Terra a la Vall del Cabiscol, una finca agrícola i ramadera ecològica i sostenible, on podreu menjar i fer activitats tota la família amb els cavalls i els diferents animals.

Descobriu les Coves Meravelles (Benifallet), on a més de les clàssiques estalactites i estalagmites, a la cavitat es troba un gran nombre d’altres formacions d’estructura variada que semblen desobeir la llei de la gravetat.

Visiteu la Moleta del Remei (Alcanar), antic poblat Iber habitat des del segle VII aC fins al segle I aC, una mostra tipològica interessant pel que fa  a la seva funcionalitat i a les seves característiques constructives. Junt amb el Centre d’interpretació dels Ibers Casa O’Connor i la ruta a l’antic nucli urbà d’Alcanar, es tracta d’un dia d’activitats en família d’allò més complet!

Per acabar us proposem la visita d’una ciutat de tanta importància històrica com va ser Tortosa. La Catedral, els Reials Col·legis, el Centre d’interpretació del Renaixement, els Jardins del Príncep o el Castell de la Suda, són només una mostra de l’increïble patrimoni artístic, històric i cultural que trobareu en aquesta ciutat.

Open chat