ELS GOSSOS

Des de la regidoria de cultura d’Amposta, es dóna suport a la realització d’esdeveniments i actes seguint les mesures de protecció enfront la COVID-19. No deixis morir la cultura!

Feu clic a l’enllaç per reservar la data del teatre / Reserveu l’entrada del 17 d’abril

 

Els Gossos

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats. L’Albert, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

L’acte té lloc a l’Unió Filharmònica d’Amposta amb una durada de 80 minuts i començarà a les 20:00, obertura de portes a les 19:30. Entrada del públic a partir de 10 anys.

Informació útil

  • On: Carrer Miralles, 1, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya
Open chat