EL SILENCI DELS TELERS

Des de la regidoria de cultura d’Amposta, es dóna suport a la realització d’esdeveniments i actes seguint les mesures de protecció enfront la COVID-19. No deixis morir la cultura!

Feu clic a l’enllaç per reservar la data del teatre / Reserveu l’entrada del 28 de febrer

 

El Silenci dels Telers

La Pilar i la Carme van viure i treballar tota la vida en una de les colònies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius. Tot i que les colònies van anar tancant a partir de la dècada dels 80 del segle passat, la Pilar i la Carme, d’alguna manera, encara són allà. Amb elles, reviurem el dia a dia d’aquesta mena de món en miniatura que eren les colònies, tot resseguint els més de cent anys d’història que van transcórrer mentre encara funcionaven. Veurem passar la “Història” en majúscula mentre ens ocupem de les “petites històries” sovint oblidades o menystingudes, tot i que són imprescindibles per entendre realment una època. La Pilar i la Carme donaran veu, doncs, a les “petites històries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de les fàbriques i també de la vida a les colònies.
Inspirat en el libre d’Assumpta Montellà.

L’acte té lloc a l’Unió Filharmònica d’Amposta amb una durada de 75 minuts i començarà a les 18:00, obertura de portes a les 17:30. Entrada del públic a partir de 10 anys.

Informació útil

  • On: Carrer Miralles, 1, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya
Open chat