TALLERS DE CUINA

Informació útil

  • On: 43870 Amposta, Tarragona, Espanya

GASTRONOMIA


Arranca una nova temporada culinària a Turisme Amposta, on de la mà d’experts pastissers, aprendrem a elaborar moltes de les Postres que caracteritzen les #TerresDelEbre.


PRÒXIM ESDEVENIMENT

 

El proper 28 de març, des de Roquetes, els companys de la Pastisseria NOA, ens ensenyaran a realitzar les nostres pròpies Punyetes de Roquetes. Les Punyetes són unes postres elaborades seguint les tradicions de la cuina dolça de les Terres de l’Ebre, de forma circular, amb la vora acabada amb un cordó, i una ametlla a la part superior. La pasta es fa amb oli d’oliva, sucre, mistela, anís i farina, i el farciment incorpora ous, sucre, llet, farina d’ametlles i llimona, però que millor que venir i fer-les tu mateix? T’hi esperem!

Inscripció i més informació a la nostra pàgina de Facebook i al següent enllaç següent.

Places limitades, correu que volen!

TORNEN ELS TALLERS DE CUINA | 2020

📣CUINA | Sabem que els estàveu esperant amb moltes ganes, i per fi ja són aquí, els Tallers de Cuina tornen a Turisme Amposta, amb energies renovades, i noves temàtiques que esperem que us agradin👏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Esteu ben atents a les nostres xarxes, més informació ben aviat😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Fins llavors, salut i fogons!🍳

Publicada por Turisme Amposta en Viernes, 17 de enero de 2020

 

TALLERS PASSATS
  • El proper 1 de Febrer, donem el tret de sortida amb un taller pràctic a càrrec de mestre artesà pastisser Lucas Raga, de la Pastisseria Raga, on ens ensenyarà a preparar uns deliciosos Periquillos i Rotllets de l’Secret, típics d’Ulldecona!
  • El proper 22 de Febrer, descobrirem tot l’ardu procés d’elaboració que amaga la imponent SOPA DE LA REINA, de la mà de la Pastisseria de Alqueza, de Tortosa, orgullosos de representar la tercera generació d’aquesta emblemàtica fleca. T’ho perdràs?