RUTA GUIADA PER LA TANCADA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id gravida diam.

Feu clic a l’enllaç per reservar la data de l’excursió / Reserveu la sortida del 8 d’agost

La Tancada

És la segona llacuna litoral més gran del Delta de l’Ebre, amb una extensió de 250 hectàrees. Paisatge natural amb una riquesa florística i faunística excepcionals. L’any 1992 la llacuna de la Tancada va ser declarada reserva de fauna, figura de protecció que en prohibeix la caça i es restingeix la pesca.

La llacuna presenta vegetació típica i pròpia d’aigües dolces amb espècies com el senill i diferents macròfits. A les zones properes a la costa predomina una vegetació més pròpia d’ambients salins. La fauna de la llacuna és rica i diversa ja que es poden trobar grans estols de fotges  i diferents espècies d’ànecs que hi passen l’hivern, mentre que a l’estiu es troben gavines corses, fumarells i xatracs. Des del mirador es pot observar un dels ocells més representatius del Delta de l’Ebre, el flamenc. Pel que fa als peixos hi ha nombroses espècies d’aigües marines: dorades, llenguados, llobarros, llises i anguiles.  Dins dels invertebrats poden destacar entre els aquàtics la gambeta i insectes terrestres.

El preu de la visita no inclou el lloguer de la bicicleta que serà de 7 € i s’haurà de contractar en el punt de sortida.  

Us agraïm que estiguem com a mínim 15 minuts abans. La sortida serà des del Restaurant Casa Amadeo del Poble Nou.

Hi podreu contactar directament per qualsevol dubte relacionat amb les bicicletes, clic aquí: Restaurant Casa Amadeo

 

Feu clic a la icona de Wikiloc per desplegar el mapa de la ruta

Powered by Wikiloc

Informació útil

  • On: TV-3405, 42, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya
Open chat