Oficina de turisme

VINE A CONÈIXER-NOS

Vine a la nostra oficina de turisme i t'informarem sobre tot el que pots fer al nostre territori adaptat a les teves necessitats.

Qui som

L’Oficina Municipal de Turisme de l’Avinguda Sant Jaume 42-52 d’Amposta va ser inaugurada el 21 de març del 2015, tot i que el servei d’informació turística del municipi existeix des de 1995.  Forma part de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i no tan sols actua com a centre de promoció i informació turística, sinó que també gastronòmica: “Espai Ebre Km 0”.

La nostra principal tasca és l’atenció, orientació i suport global al visitant que arriba a la nostra ciutat. Els facilitem informació i prestacions relacionades amb l’allotjament, el transport, els serveis, els recursos turístics, els espectacles i la resta d’activitats vinculades amb la cultura i el lleure.  Així mateix, exercim un important paper com a informadors de la ciutadania, atenent consultes sobre activitats i recursos del municipi i el Delta de l’Ebre, i proporcionant informació també d’altres destinacions de les Terres de l’Ebre.

Què fem

Treballem per contribuir a la promoció d’Amposta com a destí turístic. La nostra feina consisteix a informar, assessorar i difondre l’oferta turística del municipi (activitats culturals, esportives, de lleure, comerç, museus i centres d’interpretació, allotjament i restauració, etc.), del Delta de l’Ebre i de la resta de les Terres de l’Ebre.

L’Oficina de Turisme té un paper essencial per a la promoció i projecció turística d’Amposta en totes les seves vessants: art, cultura, gastronomia, esport, comerç, natura…

Distribuïm material turístic d’altres entitats i empreses privades (oficines de turisme, empreses d’allotjament, restauració i serveis turístics, etc.).

Confeccionem mapes i fulletons turístics del nostre municipi i el Delta de l’Ebre.

Confeccionem una agenda setmanal amb la programació turística i cultural d’Amposta, la qual fem arribar a tots els nostres usuaris a través de newsletter, xarxes socials i  pàgina web.

Gestionem i coordinem els tallers de cuina a l’Espai Ebre Km 0, amb la col·laboració de productors i restauradors locals.

Confeccionem productes turístics (visites guiades, bicicletades i activitats populars, jornades i festes gastronòmiques…) amb la finalitat de promoure i dinamitzar el nostre municipi, donant a conèixer la diversitat i singularitat del nostre territori.

L’edifici – Espai Ebre Km 0

Aquest centre de promoció turística i gastronòmica ubicada a l’Oficina de Turisme és un cant a la bellesa del territori i un homenatge als avantpassats que van traure els erms de la ribera i van arrabassar les planes i els costers de les muntanyes, i també a tots els que al llarg de generacions han viscut lligats a la terra. Ells han creat uns paisatges i una cultura que ha estat reconeguda com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO i que volem compartir amb tots els que ens visiten en aquest espai on podeu gaudir del paisatge de la mar, l’horta, la ribera i el secà.

Av. de Sant Jaume, 42-52
43870 Amposta, Tarragona

Horari:
De dimarts a divendres: de 9:00 a 14:00 de 16:00 a 19:00 Dissabte: de 09:30 a 13:00 de 16:00 a 19:00 Diumenge: de 09:30 a 13:30 Dilluns: de 09:00 a 14:00

Telèfon: 977 70 34 53

Correu electrònic: turisme@amposta.cat