INFORMACIÓ AL VISITANT

ORGANITZA EL TEU VIATGE

Vine a Amposta i gaudeix d'un territori amb moltes possibilitats. Ho tenim preparat tot per a tu i per a la teva família.

Oficina de turisme

L’Oficina Municipal de Turisme de l’Avinguda Sant Jaume 42-52 d’Amposta va ser inaugurada el 21 de març del 2015, tot i que el servei d’informació turística del municipi existeix des de 1995.  Forma part de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i no tan sols actua com a centre de promoció i informació turística, sinó que també gastronòmica: “Espai Ebre Km0”.
La nostra principal tasca és l’atenció, orientació i suport global al visitant que arriba a la nostra ciutat. Els facilitem informació i prestacions relacionades amb l’allotjament, el transport, els serveis, els recursos turístics, els espectacles i la resta d’activitats vinculades amb la cultura i el lleure.  Així mateix, exercim un important paper com a informadors de la ciutadania, atenent consultes sobre activitats i recursos del municipi i el Delta de l’Ebre, i proporcionant informació també d’altres destinacions de les Terres de l’Ebre.


MÉS INFORMACIÓ

Com arribar

Pots venir amb el teu cotxe per l'autopista AP7 o per la carretera N340

Pots contractar el teu taxi 24 h. (+34) 902 24 24 00

Pots venir amb tren fins a l'estació de l'Aldea - Amposta

Pots venir en autobús fins a l'estació d'Amposta o fins a l'estació de l'Aldea - Amposta.

Pots venir amb avió. Els aeroports més propers són: Reus (80km) Barcelona (180km) València (180km)

Àrea d'autocaravanes d'Amposta del 3/7/20 al 31/8/20 Coordenades 40.708279, 0.584582 Àrea d'autocaravanes Casa de Fusta - coordenades: 40.659415,0.675058

Mapa d’Amposta

Informació al visitant

farmàcies de guàrdia

CAP i Hospital Comarcal

977 70 01 14 - Carrer Barcelona, 66. 43870, Amposta

Llicència de Pesca

Llicència de Caça

https://terresdelebre.travel/

DESCOBREIX LES TERRES DE L’EBRE

Un entorn on la naturalesa, el riu Ebre i el mar Mediterrani són els protagonistes. No et perdis l'oportunitat de descobrir un territori únic i singular.

VISITA EL WEB

El següent enllaç et portarà a un web extern. Abandonaràs aquesta pàgina.

LES TERRES DE L’EBRE A LA TEVA MÀ

DESCARREGA’T L’APP

Gaudeix de les rutes, paisatges, entorn, cultura, història, gastronomia i dels pobles de les Terres de l’Ebre. Descarrega’t l’App i descobreix tots els secrets del nostre territori.