CLUB NÀUTIC AMPOSTA

L'alt rendiment amb reconeixement internacional

Aquest centre de rem suposa un nou instrument per incrementar el nivell de l’esport d’alt nivell català, i especialment, per ajudar els joves que es preparen professionalment.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va inaugurar del centre de rem olímpic, un equipament que ha comptat amb una inversió molt destacada per part del Govern amb la voluntat de donar un nou impuls al rem català per tal que continuï creixent. El centre donarà servei al Club Nàutic Amposta i forma part del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre.

Aquest centre de rem suposa un nou instrument per incrementar el nivell de l’esport d’alt nivell català, i especialment per ajudar els joves que s’entrenen en un esport tan sacrificat com és el rem i ajuda a fer salts endavant la seva preparació.

Servei als esportistes ARC

El centre de rem donarà servei al Club Nàutic Amposta i també forma part del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre. El nou edifici, proper al que hi havia abans, és més modern i està dotat de millors instal·lacions, que podran aprofitar els 20 esportistes de la Federació de Rem que gaudeixen d’una beca ARC del Govern i que fan tecnificació en aquest centre. El centre de rem d’Amposta és el pas previ abans d’accedir al Centre de Tecnificació Especialitzat en Rem de Banyoles, que acull els esportistes que assoleixen el màxim nivell en aquest esport.

El Centre de Tecnificació Esportiva de Terres de l’Ebre és un dels 7 centres de tecnificació esportiva que hi ha a Catalunya, reconeguts pel Consejo Superior de Deportes, juntament amb el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès, el Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat; la Residència Màrius Torres de Lleida; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva en Rem de Banyoles; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Tennis de Cornellà, i el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Piragüisme de la Seu d’Urgell.

Informació útil

 • On: Avinguda de Sant Jaume, 61-65, 43870 Amposta, Tarragona
 • Horari: Horari d’oficina: De dilluns a divendres de 17:00 - 20:00
  Horari gimnàs: De dilluns a divendres de 07:00 - 22:00
  Dissabte de 07:00 - 14:00
  Diumenge de 07:00 - 14:00
 • Telèfon: 977 70 66 21
 • Email: info@clubnauticamposta.org
 • MÉS INFORMACIÓ: http://www.clubnauticamposta.org/