CLUB DE REM

L'alt rendiment amb reconeixement internacional

Aquest centre de rem suposa un nou instrument per incrementar el nivell de l’esport d’alt nivell català, i especialment per ajudar els joves que es preparen professionalment.

Informació útil

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va inaugurar del centre de rem olímpic, un equipament que ha comptat amb una inversió molt destacada per part del Govern amb la voluntat de donar un nou impuls al rem català per tal que continuï creixent. El centre donarà servei al Club Nàutic Amposta i forma part del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre.

Aquest centre de rem suposa un nou instrument per incrementar el nivell de l’esport d’alt nivell català, i especialment per ajudar els joves que s’entrenen en un esport tan sacrificat com el rem a fer salts endavant en la seva preparació.

Servei als esportistes ARC

El centre de rem donarà servei al Club Nàutic Amposta i també forma part del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre. El nou edifici, proper al que hi havia abans, és més modern i està dotat de millors instal·lacions, que podran aprofitar els 20 esportistes de la Federació de Rem que gaudeixen d’una beca ARC del Govern i que fan tecnificació en aquest centre. El centre de rem d’Amposta és el pas previ abans d’accedir al centre de tecnificació de rem de Banyoles, que acull els esportistes que assoleixen el màxim nivell en aquest esport.

El centre de tecnificació de Terres de l’Ebre és un dels 7 centres de tecnificació esportiva que hi ha a Catalunya, reconeguts pel Consejo Superior de Deportes, juntament amb el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès, el Centre Català de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat; la Residència Màrius Torres de Lleida; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Rem de Banyoles; el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Tennis de Cornellà, i el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Piragüisme de la Seu d’Urgell.

Open chat