RIET VELL

PRACTICA EL BIRDWATCHING

Espai que roman obert al públic interessat en l'observació d’aus, conèixer el cultiu ecològic de l’arròs i gaudir mentre descobreix un dels paisatges més característics del Delta de l’Ebre.

La Reserva del Riet Vell és un dels espais naturals del Delta de l’Ebre gestionats per l’associació ornitològica SEO/BirdLife (Organització conservacionista més veterana d’Espanya) i compta amb una barraca tradicional com a centre de visitants i zona d’acollida  així com dos observatoris per practicar el birdwatching.

Aquesta entitat hi desenvolupa activitats que inclouen des de la promoció de l’agricultura ecològica de l’arròs a la recuperació d’hàbitats naturals de zones humides, realitzant una recerca aplicada, per tal d’afavorir la conservació de les espècies protegides, el manteniment de la qualitat ambiental i paisatgística, el desenvolupament rural i el turisme ecològic. D’altra banda, s’hi duen a terme programes específics de recerca, divulgació pedagògica amb escoles, conservació, difusió i voluntariat per la sensibilització ambiental. 

També compten amb dos observatoris d’aus, el CAM i el SWAROVSK, ambdues instal·lacions estan equipades per gaudir de vistes privilegiades mentre pràctiques el birdwatching. 

Informació útil

  • On: Caseta de Musclets, 43870 Amposta, Tarragona, Espanya
  • Horari: Observatori d’aus Riet Vell: Obert tot l’any.
    Reserva Natural Riet Vell - Centre de visitants: De dimecres a divendres de 09:00 - 14:00; dissabte de 10:00 - 14:00 / 16:00 - 18:00; diumenge de 10:00 - 14:00; dilluns i dimarts tancat.
  • Telèfon: 976 25 48 18 / 616 29 02 46
  • Email: info@rietvell.com
Open chat