AMPOSTA ÉS ECOTURISME

Amposta disposa del segell d'Ecoturisme, aquesta distinció s’adreça a totes les empreses i entitats que realitzen activitats en el medi natural, respectant els principis del Pla de Foment del Turisme de Natura als Espais Naturals Protegits de Catalunya centrats en la conservació d’aquests espais, aconseguir autèntiques experiències interpretatives, beneficiar les economies locals i minimitzar l’impacte del turisme sobre l’entorn i la cultura local.

Amposta esdevè un punt de partida imprescindible per a visitar el Delta de l’Ebre, amb una gran extensió de territori i amb una biodiversitat única. És per això que apostem per un turisme ecològic i sostenible, en part, per gaudir d’un entorn natural privilegiat, però també per poder-lo gaudir durant molt temps. La fragilitat de l’entorn fa que siguem consients dels riscos constants als quals està sotmés i és per aquest motiu que volem compartir amb tots els que visiteu el Parc Natural del Delta de l’Ebre aquest tarannà, d’aquesta manera podrem gaudir tots plegats d’una visita plena d’aquest magnífic territori, però sent consciens d’on ens trobem i d’allò que ens envolta.

En aquest apartat podreu trobar els espais, les activitats i les rutes que fan referència a l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre, com també la platja dels Eucaliptus, podeu clicar per obtenir més informació.

 

A continuació teniu una petita mostra dels indrets que podreu gaudir durant la vostra visita a Amposta…