Amposta és
Delta de l'Ebre

El delta de l'Ebre és la zona humida major de Catalunya. Te una superfície de 320 km2 i constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental

PARC NATURAL

DEL DELTA DE L’EBRE

Com s’ha esmentat anteriorment, el Delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya, constituint un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani Occidental.

Per aquest motiu, al 1983 la Generalitat de Catalunya va declarar-lo Parc Natural i més tard, al 2016, la UNESCO li va atorgar la distinció de Reserva Natural de la Biosfera. Així mateix, ostenta el certificat de la Carta Europea del Turisme sostenible -acreditació promoguda per la Federació EUROPARC- i es posiciona entre les millors destinacions turístiques sostenibles del món. 

Degut al riu Ebre, el Delta de l’Ebre està dividit en dues zones formades per diverses poblacions, assentades a la seva ribera.

Una de les activitats que es recomanen practicar a l’espai natural és el birdwatching, ja que aquest disposa de diverses instal·lacions com miradors per l’observació d’aus.

BIRDWATCHING
AL DELTA DE L’EBRE

Descobreix totes les aus que habiten al Delta de l’Ebre.


CONEIX EL BIRDWATCHING

Espais del Delta de l'Ebre

Esdeveniments al Delta de l'Ebre

Centres d’Interpretació del Parc