Reserva Natural Riet Vell

Agricultura ecològica i conservació de la naturalesa

Espai que roman obert al públic interessat en l'observació d’aus, conèixer el cultiu ecològic de l’arròs i gaudir mentre descobreix un dels paisatges més característics del Delta de l’Ebre.

La Reserva del Riet Vell és un dels espais naturals del Delta de l’Ebre gestionats per l’associació ornitològica SEO/BirdLife (Organització conservacionista més veterana d’Espanya) i compta amb una barraca tradicional com a centre de visitants i zona d’acollida  així com dos observatoris per practicar el birdwatching.

Aquesta entitat hi desenvolupa activitats que inclouen des de la promoció de l’agricultura ecològica de l’arròs a la recuperació d’hàbitats naturals de zones humides, realitzant una recerca aplicada, per tal d’afavorir la conservació de les espècies protegides, el manteniment de la qualitat ambiental i paisatgística, el desenvolupament rural i el turisme ecològic. D’altra banda, s’hi duen a terme programes específics de recerca, divulgació pedagògica amb escoles, conservació, difusió i voluntariat per la sensibilització ambiental.

També compten amb dos observatoris d’aus, el CAM i el SWAROVSK, ambdues instal·lacions estan equipades per gaudir de vistes privilegiades mentre pràctiques el birdwatching.

 

Informació útil

  • On: Reserva Natural Riet Vell, Amposta, España
  • Estacionalitat: Tot l'any