Encara que segurament no podrem viure una Festa del Mercat com les anteriors a la pandèmia, no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta cita amb diferents activitats.

La Festa del Mercat a la Plaça prepara una edició semiconfinada. Així, del 20 al 23 de maig, Amposta tornarà a principis de segle XX en la tretzena edició d’aquesta festa de recreació històrica. Ho farà, però, d’acord amb les mesures i restriccions vigents en aquell moment a causa de la pandèmia. Encara que segurament no podrem viure una Festa del Mercat com les anteriors a la pandèmia, no volem deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta cita amb diferents activitats

L’eix temàtic d’enguany seran els transports. Aquest havia de ser el tema de la dotzena edició, però com no es va poder dur a terme a causa del confinament, es rendirà homenatge a aquest sector en la tretzena Festa del Mercat. Una de les activitats al voltant d’aquesta temàtica serà una exposició al Museu de les Terres de l’Ebre.

Enguany també es tornarà a celebrar el ja habitual concurs de decoració d’aparadors i s’incorporarà una novetat: també es durà a terme un concurs de decoració de balcons. Les bases i requisits per participar-hi seran publicades durant la segona quinzena de març a la web de l’Ajuntament.

Pel que fa a la restauració, els establiments que ho desitgin podran participar de la Festa amb una terrassa on es podran realitzar vermuts, dinars i sopars temàtics (a domicili si les normatives ho dicten així). La resta d’activitats, com espectacles o representacions, s’han adaptat a l’aire lliure, d’acord amb els horaris i mesures establertes pel PROCICAT. “Enguany, donades les circumstàncies, més que mai fem una festa centrada en el km0, donant suport als establiments i negocis de la ciutat”, apunta Inés Martí, regidora de Cultura.

Informació útil

  • On: Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, Amposta, Espanya
Open chat